ქაცვის ნამცხვარი

ინგრედიენტები:

1 ჭიქა ფქვილი

1 ჭიქა შაქარი

½ ჩ/კ მარილი

½ ჭიქა უხეშად დაფქვული ნუში

3 ცალი კვერცხი

3 ს/კ ნუშის ექსტრაქტი

½ ს/კ ფორთოხლის ცედრა

2 ჭიქა ქაცვი

მომზადების წესი:

შეურიეთ ფქვილი, შაქარი და მარილი საშუალო ზომის თასში. დაუმატეთ დაფქვული ნუში. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ კარაქი, ნუშის ექსტრაქტი და ფორთოხლის ცედრა. გააერთიანეთ ორივე მასა და დაუმატეთ დაჭრილი ქაცვი, ცოტა შეინახეთ მოსართავად.

გაახურეთ ღუმელი 175 გრადუსზე და გამოაცხვეთ მიღებული მასა 40 წუთის განმავლობაში (მზაობა შეამოწმეთ ხის ჩხირით).

ნამცხვარი დაასერვირეთ დარჩენილი ქაცვით და მიირთვით თბილი ნაყინთან ერთად.

ქაცვის ჩაი

ინგრედიენტები:

1 ჩ/კ ქაცვი

½ ჩ/კ ჯინჯერი

1 ჭიქა ადუღებული წყალი

მომზადების წესი:

მოათავსეთ ჭიქაში ქაცვი, გახეხილი ჯინჯერი და დაასხით ადუღებული წყალი.

დასატკბობად შეგიძლიათ დაამატოთ თაფლი ან შაქარი.

ქაცვის სმუზი

ინგრედიენტები:

½ ჭიქა დაჭრილი ფორთოხალი

1 ცალი ბანანი

1 ჩ/კ ქაცვი

1 ჭიქა მცენარეული რძე

მომზადების წესი:

მოათავსეთ ბლენდერში დაჭრილი ფორთოხალი, დაამატეთ ბანანი, ქაცვი და დააბლენდერეთ მცენარეულ რძესთან ერთად.

დაასერვირეთ ჭიქაში და სურვილისამებრ გააფორმეთ ქაცვით.

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

© 2024 All rights reserved | created by  Tatsson.com

ქაცვის ნამცხვარი

ინგრედიენტები:

1 ჭიქა ფქვილი
1 ჭიქა შაქარი
½ ჩ/კ მარილი

მომზადების წესი:

შეურიეთ ფქვილი, შაქარი და მარილი საშუალო ზომის თასში. დაუმატეთ დაფქვული ნუში. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხი

ქაცვის ჩაი

ინგრედიენტები:

1 ჩ/კ ქაცვი
½ ჩ/კ ჯინჯერი
1 ჭიქა ადუღებული წყალი

მომზადების წესი:

მოათავსეთ ჭიქაში ქაცვი,
გახეხილი ჯინჯერი და
დაასხით ადუღებული წყალი

ქაცვის სმუზი

 

ინგრედიენტები:

½ ჭიქა დაჭრილი ფორთოხალი
1 ცალი ბანანი
1 ჩ/კ ქაცვი

მომზადების წესი:

მოათავსეთ ბლენდერში დაჭრილი ფორთოხალი, დაამატეთ ბანანი, ქაცვი და დააბლენდერეთ მცენარეულ რძესთან ერთად

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

© 2024 All rights reserved | created by  Tatsson.com