მორინგას სმუზი

ინგრედიენტები:

გაყინული კენკრა (ჟოლო, მოცვი, მაყვალი)

1 ცალი ბანანი

1 ჩ/კ მორინგას ფხვნილი

მცენარეული რძე ან წყალი

მომზადების წესი:

მოათავსეთ ბლენდერში კენკრის მიქსი, დაამატეთ ბანანი, მორინგას ფხვნილი და დააბლენდერეთ მცენარეულ რძესთან ან წყალთან ერთად.

დაასერვირეთ ჭიქაში და სურვილისამებრ გააფორმეთ ხილის ან თხილეულის ტოპინგით.

მორინგას ორცხობილები

ინგრედიენტები:

1 ჭიქა ფქვილი

½ ჭიქა შაქარი

2 ცალი კვერცხი

2 ს/კ ფორთოხლის ცედრა

2 ს/კ გამდნარი კარაქი

1 ჩ/კ თაფლი

1 ს/კ მორინგას ფხვნილი

1 ჭიქა თეთრი შოკოლადი

მომზადების წესი:

ერთმანეთს შეურიეთ კვერცხი, შაქარი, თაფლი და ფორთოხლის ცედრა, კარგად დააბლენდერეთ. დაუმატეთ ფქვილი და ბოლოს გამლღვალი კარაქი.

მიღებული მასა შეინახეთ მაცივარში 1 საათით. პატარა ორცხობილების ფორმას წაუსვით ცხიმი და გადაიტანეთ ცომი. გამოაცხვეთ ღუმელში 170 გრადუსზე დაახლოებით 15 წუთის მანძილზე.

პარალელურად მოამზადეთ ტოპინგი: გაადნეთ ორთქლზე თეთრი შოკოლადი, დაუმატეთ წინასწარ წყალში გახსნილი მორინგას ფხვნილი.

დაასერვირეთ გამომცხვარი ორცხობილები მორინგას ტოპინგით.

მორინგას პური

ინგრედიენტები:

4 ჭიქა ფქვილი

1 ჭიქა მარცვლეულის მიქსი (თეთრი და შავი სეზამის თესლი, მზესუმზირის გული, გოგრის გული)

2 ჭიქა წყალი

1 ს/კ მარილი

1 ჩ/კ შაქარი

2 ს/კ მორინგას ფხვნილი

1 ½ ს/კ საფუარი

მომზადების წესი:

შეურიეთ დიდ თასში ერთმანეთს ფქვილი და მარილი. თანდათან დაუმატეთ წყალი და ¼ ჭიქა ზეთი, სანამ ცომი არ გამაგრდება.

მიღებული მასა გაყავით 3 ნაწილად. გააბრტყელეთ თითოეული ნაწილი ფქვილმოყრილ ზედაპირზე, დაჭერით სასურველ ფორმებად და მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე.

ფუნჯით მსუბუქად გადაუსვით დარჩენილი ზეთი და მოაყარეთ ჰიმალაის ვარდისფერი მარილი.

გამოაცხვეთ ღუმელში 180 გრადუსზე დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში.

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

© 2024 All rights reserved | created by  Tatsson.com

მორინგას სმუზი

ინგრედიენტები:

გაყინული კენკრა (ჟოლო, მოცვი, მაყვალი)
1 ცალი ბანანი
1 ჩ/კ მორინგას ფხვნილი

მომზადების წესი:

მოათავსეთ ბლენდერში კენკრის მიქსი, დაამატეთ ბანანი, მორინგას ფხვნილი და დააბლენდერეთ

მორინგას ორცხობილები

ინგრედიენტები:

1 ჭიქა ფქვილი
½ ჭიქა შაქარი
2 ცალი კვერცხი

მომზადების წესი:

ერთმანეთს შეურიეთ კვერცხი, შაქარი, თაფლი და ფორთოხლის ცედრა, კარგად დააბლენდერეთ.

მორინგას პური

ინგრედიენტები:

4 ჭიქა ფქვილი
1 ჭიქა მარცვლეულის მიქსი
2 ჭიქა წყალი

მომზადების წესი:

შეურიეთ დიდ თასში ერთმანეთს ფქვილი და მარილი. თანდათან დაუმატეთ წყალი და ¼ ჭიქა ზეთი, სანამ ცომი არ გამაგრდება.

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

© 2024 All rights reserved | created by  Tatsson.com