ლერწმის შაქრის სმუზი

ინგრედიენტები:

მოათავსეთ ბლენდერში გაყინული მარწყვი, დაამატეთ ბანანი, ლერწმის შაქარი და დააბლენდერეთ მცენარეულ რძესთან ერთად.

მიირთვით სურვილისამებრ ხილის ან თხილეულის ტოპინგით.

მომზადების წესი:

მოათავსეთ ქვაბში სიმინდის მარცვლები, მოასხით ცოტაოდენი ზეთი და მოაყარეთ ჰიმალაის ვარდისფერი მარილი.

დაახურეთ თავსახური და მოამზადეთ საშუალო ცეცხლზე 10-15 წუთის მანძილზე, სანამ ყველა მარცვალი პოპკორნად არ იქცევა

ლერწმის შაქრის ტარტი

ინგრედიენტები:

½ ჭიქა ლერწმის შაქარი

½ ს/კ დაღერღილი დარიჩინი

1 ½ ჭიქა ფქვილი

1 ცალი კვერცხი

¼ ჩ/კ მარილი

½ ჭიქა ცივი კარაქი

½ ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი

მომზადების წესი:

შეურიე ერთმანეთს ფქვილი, ლერწმის შაქარი და ცოტა მარილი. დაუმატე კუბებად დაჭრილი ცივი კარაქი, კვერცხი, დარიჩინი და ვანილის ექსტრაქტი.

მოამზადე ფხვიერი ცომი. ცხიმწასმულ ტარტის ფორმაში კარგად ჩაპრესე მიღებული მასა და მოაჭერი ზედმეტი ნაწილები.

გამოაცხვე 180 გრადუსზე 20-25 წუთის განმავლობაში.

დაასერვირე კრემით და სასურველი ტოპინგით (ცოცხალი ხილით ან თხილეულით).

ლერწმის შაქრის ბრაუნი

ინგრედიენტები:

1 ჭიქა კარაქი

1 ½ ჭიქა შავი შოკოლადი

1 ჭიქა ლერწმის შაქარი

3 ცალი კვერცხი

½ ჭიქა ფქვილი

¼ ჭიქა პეკანი

მომზადების წესი:

მოათავსე შოკოლადი, კარაქი და შაქარი ორთქლის აბაზანაზე, დროდადრო მოურიეთ, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას.

ათქვიფე კვერცხის გულები, დაუმატეთ შოკოლადის ნარევი, ფქვილი და დაჭრილი პეკანი. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის ცილა გათეთრებამდე და ნაზად შეურიეთ შოკოლადიან მასას.

გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე, ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ ფორმებში გადაანაწილეთ ცომი და გამოაცხვეთ 25-30 წუთის განმავლობაში.

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

© 2024 All rights reserved | created by  Tatsson.com

ლერწმის შაქრის სმუზი

ინგრედიენტები:

1 ჭიქა გაყინული მარწყვი
1 ჭიქა რძე
¼ ჭიქა ლერწმის შაქარი

მომზადების წესი:

მოათავსეთ ბლენდერში გაყინული მარწყვი, დაამატეთ ბანანი, ლერწმის შაქარი და დააბლენდერეთ მცენარეულ რძესთან ერთად

ლერწმის შაქრის ტარტი

ინგრედიენტები:

½ ჭიქა ლერწმის შაქარი
½ ს/კ დაღერღილი დარიჩინი
1 ½ ჭიქა ფქვილი

მომზადების წესი:

შეურიე ერთმანეთს ფქვილი, ლერწმის შაქარი და ცოტა მარილი. დაუმატე კუბებად დაჭრილი ცივი კარაქი

ლერწმის შაქრის ბრაუნი

ინგრედიენტები:

1 ჭიქა კარაქი
1 ½ ჭიქა შავი შოკოლადი
1 ჭიქა ლერწმის შაქარი

მომზადების წესი:

მოათავსე შოკოლადი, კარაქი და შაქარი ორთქლის აბაზანაზე, დროდადრო მოურიეთ, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

  • სამურზაყანოს ქ. #33

  • 032 2 96 08 69

© 2024 All rights reserved | created by  Tatsson.com