მორინგას სმუზი

ინგრედიენტები:

გაყინული კენკრა (ჟოლო, მოცვი, მაყვალი)

1 ცალი ბანანი

1 ჩ/კ მორინგას ფხვნილი

მცენარეული რძე ან წყალი

მომზადების წესი:

მოათავსეთ ბლენდერში კენკრის მიქსი, დაამატეთ ბანანი, მორინგას ფხვნილი და დააბლენდერეთ მცენარეულ რძესთან ან წყალთან ერთად.

დაასერვირეთ ჭიქაში და სურვილისამებრ გააფორმეთ ხილის ან თხილეულის ტოპინგით.

მორინგას ორცხობილები

ინგრედიენტები:

1 ჭიქა ფქვილი

½ ჭიქა შაქარი

2 ცალი კვერცხი

2 ს/კ ფორთოხლის ცედრა

2 ს/კ გამდნარი კარაქი

1 ჩ/კ თაფლი

1 ს/კ მორინგას ფხვნილი

1 ჭიქა თეთრი შოკოლადი

მომზადების წესი:

ერთმანეთს შეურიეთ კვერცხი, შაქარი, თაფლი და ფორთოხლის ცედრა, კარგად დააბლენდერეთ. დაუმატეთ ფქვილი და ბოლოს გამლღვალი კარაქი.

მიღებული მასა შეინახეთ მაცივარში 1 საათით. პატარა ორცხობილების ფორმას წაუსვით ცხიმი და გადაიტანეთ ცომი. გამოაცხვეთ ღუმელში 170 გრადუსზე დაახლოებით 15 წუთის მანძილზე.

პარალელურად მოამზადეთ ტოპინგი: გაადნეთ ორთქლზე თეთრი შოკოლადი, დაუმატეთ წინასწარ წყალში გახსნილი მორინგას ფხვნილი.

დაასერვირეთ გამომცხვარი ორცხობილები მორინგას ტოპინგით.

მორინგას პური

ინგრედიენტები:

4 ჭიქა ფქვილი

1 ჭიქა მარცვლეულის მიქსი (თეთრი და შავი სეზამის თესლი, მზესუმზირის გული, გოგრის გული)

2 ჭიქა წყალი

1 ს/კ მარილი

1 ჩ/კ შაქარი

2 ს/კ მორინგას ფხვნილი

1 ½ ს/კ საფუარი

მომზადების წესი:

შეურიეთ დიდ თასში ერთმანეთს ფქვილი და მარილი. თანდათან დაუმატეთ წყალი და ¼ ჭიქა ზეთი, სანამ ცომი არ გამაგრდება.

მიღებული მასა გაყავით 3 ნაწილად. გააბრტყელეთ თითოეული ნაწილი ფქვილმოყრილ ზედაპირზე, დაჭერით სასურველ ფორმებად და მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე.

ფუნჯით მსუბუქად გადაუსვით დარჩენილი ზეთი და მოაყარეთ ჰიმალაის ვარდისფერი მარილი.

გამოაცხვეთ ღუმელში 180 გრადუსზე დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში.

სამურზაყანოს ქ. #33
Info@solaris.ge
032 2 96 08 69

სამურზაყანოს ქ. #33

032 2 96 08 69

© 2024 All rights reserved | created by  Tatsson.com

მორინგას სმუზი

ინგრედიენტები:

გაყინული კენკრა (ჟოლო, მოცვი, მაყვალი)
1 ცალი ბანანი
1 ჩ/კ მორინგას ფხვნილი

მომზადების წესი:

მოათავსეთ ბლენდერში კენკრის მიქსი, დაამატეთ ბანანი, მორინგას ფხვნილი და დააბლენდერეთ

მორინგას ორცხობილები

ინგრედიენტები:

1 ჭიქა ფქვილი
½ ჭიქა შაქარი
2 ცალი კვერცხი

მომზადების წესი:

ერთმანეთს შეურიეთ კვერცხი, შაქარი, თაფლი და ფორთოხლის ცედრა, კარგად დააბლენდერეთ.

მორინგას პური

ინგრედიენტები:

4 ჭიქა ფქვილი
1 ჭიქა მარცვლეულის მიქსი
2 ჭიქა წყალი

მომზადების წესი:

შეურიეთ დიდ თასში ერთმანეთს ფქვილი და მარილი. თანდათან დაუმატეთ წყალი და ¼ ჭიქა ზეთი, სანამ ცომი არ გამაგრდება.

სამურზაყანოს ქ. #33
Info@solaris.ge
032 2 96 08 69

სამურზაყანოს ქ. #33

032 2 96 08 69

© 2024 All rights reserved | created by  Tatsson.com